Wat
Wat

Massaro Interim + Advies is in 2000 opgericht door Ton Massaro.


In de 20 jaar daaraan voorafgaande vervulde hij vele functies in het uitvoerend bouwbedrijf, en specialiseerde zich in Organisatieadvies. Naast bouwprojecten, leidde hij ook verandertrajecten, en werkte hij als intern organisatieadviseur en Transition manager.

De bedrijfsnaam Massaro Interim + Advies symboliseert wat opdrachtgevers krijgen: Procesmanagement +: een proces-/projectmanager met advies- en coachvaardigheden.

Vanuit zijn technische, financiële en advieskundige achtergrond biedt Ton Massaro kennis en ervaring voor veelzijdige vraagstukken. Zijn kracht ligt in het kunnen omzetten van abstracte ideeën in een concrete en praktische aanpak.

Hoofdactiviteit van Massaro Interim + Advies is het aansturen van complexe ruimtelijke infrastructurele of stedenbouwkundige projecten, van initiatieffase tot en met realisatie.

Daarnaast heeft het bedrijf als specialisme het doorlichten van (bouw) projecten of projectbedrijven zoals bouw- of produktiebedrijven op rendementsverbetermogelijkheden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de ProcesScoop ™.

Zie WERKTERREINEN voor een overzicht.